Caroline Jager square

Caroline Jager

Een heel belangrijk uitgangspunt voor relatietherapie is het investering in een vertrouwensband. Pas dan kan je met elkaar gaan samenwerken om de relatie te verbeteren. Vanuit deze basis kan ik dan ook ondersteunend zijn maar waar nodig ook confronterend. De gesprekken kenmerken zich door een sfeer van empathie, nieuwsgierigheid, acceptatie en speelsheid. Ik werk oplossingsgericht en vanuit de beginselen van de EFT (Emotional Focused Therapy), waarbij ik rekening hou met het principe dat er voor een goede, gezonde relatie veilige hechting, vertrouwen en wederzijds respect nodig is. Daarnaast is de bereidheid je eigen behoeftes en die van je partner te erkennen van groot belang.

Achtergrond
Na een afgeronde master Pedagogische Wetenschappen, waarbij de ontwikkeling van kinderen en gezinnen centraal staat, heb ik de opleiding tot systeemtherapeut afgerond aan de RINO Groep te Utrecht. Ik ben als gezins- en relatietherapeut geregistreerd bij de NVRG.

Na een aantal jaar te hebben gewerkt in de jeugdhulpverlening als gezins- en relatietherapeut, ben ik nu bezig als vrijgevestigd pedagoog en therapeut in de regio Utrecht.

Gaby Reuhl square

Gaby Reuhl

Ik ben een oudere, ervaren relatie- en gezinstherapeut, geregistreerd bij de NVRG (beroepsvereniging)sinds 2002. Inmiddels werk ik al 30 jaar met gezinnen, echtparen en individuen. Deels in mijn eigen praktijk en deels voor instellingen zoals Jeugdzorg, Kinderbescherming, GGZ en de Academische Gezondheidszorg. Daarnaast verzorg ik coaching en onderwijs aan GGZ instellingen en hogescholen.

Ik werk inzichtgevend en oplossingsgericht, de focus ligt op verbinding, kracht en vertrouwen. Het succes van het methodisch werken geeft mij elke keer weer veel voldoening.

Achtergrond
In 1997 ben ik gestart met de opleiding voor Relatie-en Gezinstherapie (Systeemtherapie). Deze studie duurt enkele jaren. Leertherapie, intervisie en intensieve praktijkbegeleiding zijn daarbij belangrijke onderdelen. Aanvullend heb ik de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie afgerond.

Contact

Bezoekersadres:
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

Caroline Jager
t: 06-23910867
e: info@praktijkcarolinejager.nl

Gaby Reuhl
t: 06-34194658
e: gabyreuhl@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 9:00 - 18:00
In overleg / op aanvraag kunnen er ook afspraken in de avond gemaakt worden.

Zondag gesloten

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd

Stichting EFT Nederland