HET AANBOD

RELATIETHERAPIE

De relatietherapeut ziet wat er tussen jullie misgaat, ontrafelt samen met jullie de patronen en helpt jullie positiever met elkaar om te gaan. Samen werken jullie aan een groeiend inzicht in je eigen emoties en die van je partner en waar ze over gaan en wat ze voor jou en jullie relatie betekenen (welke invloed ze hebben). Zo ontdekken jullie dat er ook  andere manieren zijn om met je emoties om te gaan. Ze te leren herkennen en erkennen bij jezelf en bij elkaar. Jullie leren beter naar elkaar te luisteren en te begrijpen waar de emoties nu precies over gaan. Hierdoor ontstaat weer ruimte voor intimiteit en verbetert de seksualiteit.

Met vijf á zes gesprekken kan de relatietherapeut jullie op weg helpen. De eerste drie gesprekken staan in het teken van het ontrafelen van de patronen en zijn gericht op inzicht en begrip.
De volgende gesprekken zijn gericht op het veranderen van de patronen. In de thuissituatie kunnen jullie verder met oefeningen en opdrachten. Hiermee proberen we de relatietherapie zo kort mogelijk en effectief in te zetten.

INDIVIDUELE THERAPIE

Individuele therapie is gericht op jezelf en je relaties met anderen. We onderzoeken je ontwikkelingsgeschiedenis en de patronen in je relaties. Samen met jou kijken we naar het effectieve en ineffectieve gedrag in relaties met anderen. Door middel van inzicht en oefeningen begeleiden wij jou in je emoties en gedrag zodat je verbeterde relaties aan kunt gaan. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en staat weer in je kracht. De basis van individuele therapie is systeemgericht en emotiegericht, aangevuld met cognitieve gedragstherapie.

ONLINE THERAPIE

Eventueel wordt ook de mogelijkheid geboden online therapie te volgen. Het contact tussen therapeut en cliënt vindt dan plaats doormiddel van video. 
Neem contact op met Caroline Jager voor meer informatie.
t: 06-23910867
e: info@praktijkcarolinejager

BEDRIJFSCOACHING

Bedrijfscoaching is bedoeld om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten zowel privé als in je werk.
Wij gaan uit van jouw unieke situatie en kracht als persoon op basis van de oplossingsgerichte theorie.
Je wordt eerst geholpen met de zoektocht naar je blinde vlekken en factoren die stress veroorzaken. Daarna werken we aan het ontwikkelen van meer effectieve oplossingsgerichte strategieën.
Het werken binnen een team is een belangrijk aandachtspunt; hoe kan je enerzijds je persoonlijke effectiviteit vergroten en daarnaast je bijdrage aan een gezond teamklimaat versterken.
Bedrijfscoaching is meestal een kort traject van 2 tot 4 gesprekken.

Contact

Bezoekersadres:
Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

Caroline Jager
t: 06-23910867
e: info@praktijkcarolinejager.nl

Gaby Reuhl
t: 06-34194658
e: gabyreuhl@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 9:00 - 18:00
In overleg / op aanvraag kunnen er ook afspraken in de avond gemaakt worden.

Zondag gesloten

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd

Stichting EFT Nederland